اطلاعات سایت

3ahra.ir
صحرا دات آی آر!

نویسنده: -
ایمیل: info@3ahra.ir
پروفایل مدیر
افتتاح: جمعه 30 مرداد 1394 ساعت 7:34

چت

روشن/خاموش صدا گزینه شکلک تاریخچه سوالات متداول Kide Chat

Powered by Kide Shoutbox

مهمان_6919: ztc5mi
مهمان_5178: mlxjzl
مهمان_4698: hfcwam
مهمان_5994: 6izyq3
مهمان_7660: 3qu1c7
مهمان_2909: I enjoy looking at your web sites. Regards!

«link»
مهمان_3314: h0fmpu
مهمان_7295: fqtwyw
مهمان_9943: tfbuhu
مهمان_4784: ap3wxs
مهمان_5441: Great internet site! It looks very good! Sustain the great job!


«link»
مهمان_7221: I love this website - its so usefull and helpfull.


«link»
مهمان_2692: Thanks a ton for sharing this great web page.

«link»
مهمان_8398: knaouj
مهمان_5596: hzrrer
مهمان_6140: 3fzuqf
مهمان_1280: nugj0y
مهمان_9563: c70209
مهمان_3007: 7ijvqy
مهمان_5222: 1pwqw3

نام:
پیام:


:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)
  • A
  • B
  • C

یکی از موضوعات مهمی که تحقیقات چندانی روی اون صورت نگرفته مدت زمانیه که می تونین یه بیسکوییت رو قبل از خوردن توی چای یا شیر یا هر چیز دیگه ای نگه دارید!

ساده ترین عوامل تاثیر گذار روی این موضوع مواردی مثل دمای چای یا شیر و میزان تراکم و حجم بیسکوییت هستن و حتما میدونین که نمیشه یه زمان ثابت رو برای تمامی بیسکوییت ها مشخص کرد.
 

 

ما میخواهیم عوامل تاثیر گذار روی این موضوع رو با جزییات دقیق مورد بررسی قرار بدیم و اگه شما هم دوست دارین از این راز های پنهان آگاه بشین می تونین مطالب بعدی ما رو در این مورد دنبال کنید.

تست بیسکوییت پرتقالی سلامت:

بیسکوییت پرتقالی سلامت از دو لایه بیسکوییت خوشمزه متراکم تشکیل شده که یک لایه کرم دو لایه بیسکوییت رو به هم متصل کرده.

اگه این بیسکوییت رو در شیر سرد قرار بدید بیسکوییت ها شیر رو به خوبی به خودشون جذب می کنن و اما طبیعیه که لایه کرم شیر رو به خودش جذب نمیکنه و سرمای شیر باعث استحکام بیشتر لایه کرم بیسکوییت میشه که باعث میشه فروپاشی این بیسکوییت دیر تر انجام بشه، اما در هر حال اگه بیسکوییت بیش از حد شیر رو به خودش جذب کنه این موضوع باعث سنگین شدن لایه های بیسکوییت میشه و لایه کرم هم نمیتونه این وزن رو تحمل کنه و در نهایت بیسکوییت متلاشی خواهد شد.

نتایج تست این بیسکوییت در آب سرد حدودا 10 درجه به صورت زیر بود:

- بهترین زمان پس از قرار داده بیسکوییت در آب برای حفظ طعم و ساختار بیسکوییت: 12 الی 17 ثانیه

 - بازه زمانی متلاشی شدن: 22 الی 30 ثانیه

* این مدت به زمانی گفته می شود که  در هر لحظه احتمال تکه تکه شدن و فروپاشی بیسکوییت وجود دارد.

رتبه بیسکوییت در آزمایش: A

در آینده بیسکوییت های بیشتری را مورد تست قرار می دیم و یا متغیر های بیشتری آشنا خواهیم شد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید