اطلاعات سایت

3ahra.ir
صحرا دات آی آر!

نویسنده: -
ایمیل: info@3ahra.ir
پروفایل مدیر
افتتاح: جمعه 30 مرداد 1394 ساعت 7:34

چت

روشن/خاموش صدا گزینه شکلک تاریخچه سوالات متداول Kide Chat

Powered by Kide Shoutbox

مهمان_3506: Fantastic web site you have got in here.

«link»
مهمان_3154: Seriously....such a beneficial web page.

«link»
مهمان_3283: Sustain the spectacular work !! Lovin' it!

«link»
مهمان_1101: How goes it, nice web page you have right now.


«link»
مهمان_3215: You're a very useful web site; couldn't make it without ya!


«link»
مهمان_3491: Very good page, Continue the great work. Thanks!

«link»
مهمان_7906: Really wanted to emphasize I am just delighted that i came onto your site.



«link»
مهمان_7498: Nice Web-site, Stick to the wonderful job. thnx.

«link»
مهمان_4191: Keep up the great job and bringing in the group!

«link»
مهمان_3120: I appreciate the details on your website. Thanks a ton!

«link»
مهمان_8162: Just simply wanted to express I am ecstatic I came onto your webpage.


«link»
مهمان_2384: Thanks extremely helpful. Will share website with my pals.


«link»
مهمان_7771: You've gotten terrific info on this website.

«link»
مهمان_4293: Wow because this is excellent job! Congrats and keep it up.


«link»
مهمان_5317: Passion the site-- very individual pleasant and lots to see!


«link»
مهمان_9652: Maintain the excellent job and delivering in the crowd!


«link»
مهمان_1802: Wow, beautiful site. Thnx ...

«link»
مهمان_3499: I adore this site - its so usefull and helpfull.

«link»
مهمان_3595: You've got the most effective websites.

«link»
مهمان_9394: Truly this is a advantageous website.

«link»
مهمان_2604: Thank you coupon code for instacart ( «link» ) sharing your fantastic websites.
مهمان_3808: Passion the website-- extremely individual pleasant and great deals to see!



«link»
مهمان_6793: Many thanks very practical. Will certainly share site with my friends.



«link»
مهمان_3368: Truly, this is a advantageous web page.

«link»
مهمان_6014: Wonderful website you possess there.

«link»
مهمان_1940: Great website! It looks very good! Maintain the excellent work!


«link»
مهمان_3033: Sustain the good work and bringing in the crowd!

«link»
مهمان_2561: Truly....such a invaluable website.

«link»
مهمان_1132: Many thanks! It is an great website.

«link»
مهمان_3071: Many thanks, this website is very handy.

«link»
مهمان_2687: Wow, lovely portal. Thnx ...

«link»
مهمان_1190: Neat Website, Maintain the beneficial job. Thanks for your time.


«link»
مهمان_6512: Fantastic Website, Continue the good job. Thanks a ton.

«link»
مهمان_9234: Sustain the excellent work !! Lovin' it!

«link»
مهمان_7612: Great looking site. Presume you did a lot of your very own html coding.


«link»
مهمان_4764: You've gotten one of the best online websites.

«link»

نام:
پیام:


:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)

 

ما میخواهیم عوامل تاثیر گذار روی این موضوع رو با جزییات دقیق مورد بررسی قرار بدیم و اگه شما هم دوست دارین از این راز های پنهان آگاه بشین می تونین مطالب بعدی ما رو در این مورد دنبال کنید.

تست بیسکوییت پرتقالی سلامت:

بیسکوییت پرتقالی سلامت از دو لایه بیسکوییت خوشمزه متراکم تشکیل شده که یک لایه کرم دو لایه بیسکوییت رو به هم متصل کرده.

اگه این بیسکوییت رو در شیر سرد قرار بدید بیسکوییت ها شیر رو به خوبی به خودشون جذب می کنن و اما طبیعیه که لایه کرم شیر رو به خودش جذب نمیکنه و سرمای شیر باعث استحکام بیشتر لایه کرم بیسکوییت میشه که باعث میشه فروپاشی این بیسکوییت دیر تر انجام بشه، اما در هر حال اگه بیسکوییت بیش از حد شیر رو به خودش جذب کنه این موضوع باعث سنگین شدن لایه های بیسکوییت میشه و لایه کرم هم نمیتونه این وزن رو تحمل کنه و در نهایت بیسکوییت متلاشی خواهد شد.

نتایج تست این بیسکوییت در آب سرد حدودا 10 درجه به صورت زیر بود:

- بهترین زمان پس از قرار داده بیسکوییت در آب برای حفظ طعم و ساختار بیسکوییت: 12 الی 17 ثانیه

 - بازه زمانی متلاشی شدن: 22 الی 30 ثانیه

* این مدت به زمانی گفته می شود که  در هر لحظه احتمال تکه تکه شدن و فروپاشی بیسکوییت وجود دارد.

رتبه بیسکوییت در آزمایش: A

در آینده بیسکوییت های بیشتری را مورد تست قرار می دیم و یا متغیر های بیشتری آشنا خواهیم شد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید