اطلاعات سایت

3ahra.ir
صحرا دات آی آر!

نویسنده: -
ایمیل: info@3ahra.ir
پروفایل مدیر
افتتاح: جمعه 30 مرداد 1394 ساعت 7:34

چت

روشن/خاموش صدا گزینه شکلک تاریخچه سوالات متداول Kide Chat

Powered by Kide Shoutbox

مهمان_8859: 7bpcds
مهمان_2194: xv71xt
مهمان_8786: bb8ow9
مهمان_4097: 4z98zb
مهمان_8528: i9f7cy
مهمان_7133: s1ldf5
مهمان_6731: 2twmc9
مهمان_3676: sxqln4
مهمان_3165: 7nncdt
مهمان_5032: 2szwxl
مهمان_8418: mse3mk
مهمان_8605: mxt9ji
مهمان_6386: gx0h17
مهمان_2001: zbprg6
مهمان_7274: Great internet website! It looks extremely good!
Maintain the great work!

«link»
مهمان_8575: Wow, beautiful site. Thnx ... minecraft free download 2018; «link» ( «link» ),
مهمان_2044: With thanks! This a wonderful online site. minecraft free download 2018, «link» ( «link» ),
مهمان_9977: Thanks, this website is very practical.

«link»
مهمان_7210: Good web page you've gotten right here.

«link»
مهمان_7987: Surprisingly user pleasant website. Tremendous details offered on few gos to.



«link»
مهمان_6430: Love the site-- extremely user friendly and great deals to see!
minecraft free download 2018 (http://tinyurl.com/ybaqay7z ( «link» ))
مهمان_7066: Unbelievably individual friendly site. Enormous details readily available on few gos to.

minecraft free download 2018 (tinyurl.com ( «link» ))

نام:
پیام:


:) :( ;) :P :D :| :O :S O.O 8) :_( :-* (!) (?)

 

ما میخواهیم عوامل تاثیر گذار روی این موضوع رو با جزییات دقیق مورد بررسی قرار بدیم و اگه شما هم دوست دارین از این راز های پنهان آگاه بشین می تونین مطالب بعدی ما رو در این مورد دنبال کنید.

تست بیسکوییت پرتقالی سلامت:

بیسکوییت پرتقالی سلامت از دو لایه بیسکوییت خوشمزه متراکم تشکیل شده که یک لایه کرم دو لایه بیسکوییت رو به هم متصل کرده.

اگه این بیسکوییت رو در شیر سرد قرار بدید بیسکوییت ها شیر رو به خوبی به خودشون جذب می کنن و اما طبیعیه که لایه کرم شیر رو به خودش جذب نمیکنه و سرمای شیر باعث استحکام بیشتر لایه کرم بیسکوییت میشه که باعث میشه فروپاشی این بیسکوییت دیر تر انجام بشه، اما در هر حال اگه بیسکوییت بیش از حد شیر رو به خودش جذب کنه این موضوع باعث سنگین شدن لایه های بیسکوییت میشه و لایه کرم هم نمیتونه این وزن رو تحمل کنه و در نهایت بیسکوییت متلاشی خواهد شد.

نتایج تست این بیسکوییت در آب سرد حدودا 10 درجه به صورت زیر بود:

- بهترین زمان پس از قرار داده بیسکوییت در آب برای حفظ طعم و ساختار بیسکوییت: 12 الی 17 ثانیه

 - بازه زمانی متلاشی شدن: 22 الی 30 ثانیه

* این مدت به زمانی گفته می شود که  در هر لحظه احتمال تکه تکه شدن و فروپاشی بیسکوییت وجود دارد.

رتبه بیسکوییت در آزمایش: A

در آینده بیسکوییت های بیشتری را مورد تست قرار می دیم و یا متغیر های بیشتری آشنا خواهیم شد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید